За нас


Generika-Potenzmittel-Zollfrei.com предлага лесно и удобно пазаруване и се цели да предлага на клиентите ни широко разнообразие от висококачествени продукти. Освен това разполагаме и с отлична поддръжка и всички преимущества на прякото, сигурно онлайн пазаруване.

Лесна навигация за интуитивно ползване
Нашият онлайн магазин е създаден с пълна прозрачност и по удобен за клиента начин. Още с първото си посещение на нашата главна страница или след търсене на определен продукт, клиентите ни ще бъдат лесно преведени през всички избрани процедури до самото бързо и ефективно записване на поръчката.

Поръчката Ви е направена по директен и сигурен начин
Щом вече имат всички желани продукти в кошницата си, нашите клиенти могат да изберат между няколко възможни начина за плащане. Възможни са прости методи като предплащане или с кредитна карта. След успешното регистриране на поръчката клиентите ще получат обновена информация за статуса на поръчката си на и-мейл адресът им.

Бърза доставка
Нашите клиенти го наричат "експресна доставка", защото обикновено ние изпращаме поръчката в същия ден, в който е направено заплащането.

Безплатна доставка и безплатно връщане на стоки
При пратки от Generika-Potenzmittel-Zollfrei.com, клиентите няма да платят нито стотинка за доставка или връщане на стока! За разлика от други онлайн магазини, в Generika-Potenzmittel-Zollfrei.com няма изисквания за минимална поръчка - няма значение дали стоката струва 9 € или 99 €. Доставката е винаги безплатна. Единственото изключение са определени продукти, които трябва да бъдат доставяни чрез регистрирани пратки.
Ако сте недоволни от някой продукт, Generika-Potenzmittel-Zollfrei.com връща 100% от заплатеното от вас!

Разбираемо и персонализирано обслужване
Като използват безплатната ни телефонна линия (или на редовна цена според спецификите на някои страни), клиентите ни могат да получат допълнителна информация на тема "Медикаменти, Билкови продукти и Продукти за отслабване". Могат и да задават всички възможни въпроси към нашите компетентни и професионални колеги от отдел "Връзки с клиенти". Предоставяме Ви разбираемо обслужване без да трябва да чакате дълго.

Продуктово портфолио

В Generika-Potenzmittel-Zollfrei.com, клиентите ще могат да открият големи световни фирми като: Pfizer Lili, Bayer или LIDA, също както и ексклузивни генерик компании като Ajanta, които не може да се намерят при никой друг търговец на дребно.
При наличие на каквито и да било въпроси, коментари или допълнителни искания относно поръчките при нас, Ви молим да ни пишете по електронната поща. Всеки и-мейл ще бъде прочетен и ще му отговорим по възможно най-бърз начин. Нашите екипи от отдел "Връзка с клиенти" ще са на ваше разположение през работния ден. 

Качество и отдаденост
Generika-Potenzmittel-Zollfrei.com се е отдал на това да Ви помага при взимането на решения от медицинско естество. Само Вие можете да решите кой е точният продукт за Вас. Много пациенти предпочитат анонимността при нашите консултации пред срещата очи в очи с личния си лекар.
Ние не подкрепяме мнението, че Интернет може да замени консултация с лекар. Много е важно да прецените дали нямате нужда от цялостен преглед при доктор, за да обсъдите потенциалните причинители на Вашия проблем.

ВАЖНО: Купуването на медикаменти по Интернет не заменя професионална медицинска консултация.


Active Search Results
128bit ssl secured
Plagiate dieser Website werden automatisiert erfasst und verfolgt.